﷼200,000
مخمر ساکارومایسس سرویزیه (مخمر نان ) یک گونه سودمند در صنایع نانوایی است
این میکروارگانیسم از نظر مولکولی و بیولوژیکی پرقدرت می باشد. سلول های این مخمر گرد همانند تخم مرغ هستند که حدود 5 تا 10 میکرومتر قطر دارند. این میکروارگانیسم توسط فرآیند جوانه زدن تقسیم می شود. خیلی از پروتئین های مهم که در بیولوژی انسان کشف شده بودند برای اولین بار به وسیله همولوگ هایشان در مخمرها تولید شدند. این پروتئین ها شامل پروتئین های سیکل سلولی، پروتئین های سیگنالینگ و آنزیم های پروتئینی می باشد. این مخمر رایجترین مخمر شناخته شده می باشد که دارای اندامکی به نام برکلی است. از این میکروارگانیسم به منظور تولید اتانول استفاده می شود.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.