محیط کشت مک کانکی آگار

Picture11 | بیوتا مارکت
اسانس گیاهی
2021-11-26
Picture9 1 | بیوتا مارکت
ظرف کرم
2021-11-27
نمایش همه

محیط کشت مک کانکی آگار

450,000

مک کانکی آگار یک محیط کشت انتخابی و افتراقی برای باکتری ها است. این محیط برای جداسازی انتخابی باسیل های گرم منفی و روده ای (که به طور معمول در دستگاه گوارش یافت می شوند) و نیز تفکیک آن ها بر اساس تخمیر لاکتوز طراحی شده است. تخمیر کننده های لاکتوز روی آگار مک کانکی قرمز یا صورتی می شوند و موارد غیر تخمیر کننده تغییر رنگ نمی دهند. این محیط به دلیل وجود نمک های صفراوی، از رشد ارگانیسم های گرم مثبت جلوگیری می کند و امکان انتخاب و جداسازی باکتری های گرم منفی را فراهم می کند.

توضیحات
8 / 100

محیط کشت های اتوکلاو شده به تعداد موجود است

نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “محیط کشت مک کانکی آگار”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *